Tørrfisk med risotto

Ny oppskrift - Utvannet tørrfisk med risotto 😋

Lag risotto etter anvisning på pakken.
Vi tilsatte gulrot og vårløk i risottoen samtidig som vi trekte tørrfisken, ca 8 minutter før risen er ferdig.
Fisken skal trekke ca 8 minutter i lettsaltet vann, kortere tid om du har skjært fisken i mindre biter.
Når fisken er ferdig, tilsett parmesan i risottoen og bland godt.
Vi har her servert den med "Simply Seaweed" fra Lofoten Seaweed - spilte godt fram tørrfisksmaken! 🐟

God middag!

2 kommentar

  • Hvordan gjør jeg om tørrfisk til boknafisk og / eller klippfisk.
    Da jeg er nordlenning med mor fra Dverberg og nu bor i Åmål Sverige så vil jeg
    prøve å sikre meg noen som har tørrfisk hele tiden.
    Jeg ble tipset å bruke dere.
    Har hjemme 5 tørrfisker på loftet fra i fjor som jeg vil teste på.
    Mvh.

    Bjørn Gunnar Johnsen

    Bjørn Gunnar Johnsen
  • Hvordan gjør jeg om tørrfisk til boknafisk og / eller klippfisk.
    Da jeg er nordlenning med mor fra Dverberg og nu bor i Åmål Sverige så vil jeg
    prøve å sikre meg noen som har tørrfisk hele tiden.
    Jeg ble tipset å bruke dere.
    Har hjemme 5 tørrfisker på loftet fra i fjor som jeg vil teste på.
    Mvh.

    Bjørn Gunnar Johnsen

    Bjørn Gunnar Johnsen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Norsk nb