Dampet tørrfisk ala Line

Dampet tørrfisk med gulrotstuing

Denne oppskriften fikk vi av Line.

Damp eller trekk tørrfisken like lenge som fersk fisk, 10-15 minutter avhengig av tykkelsen. Bruk lettsaltet vann hvis du skal trekke den.

Gulrotstuing

  1. Vask, rens og skjær gulrot i terninger.
  2. Kok dem knapt møre i lettsaltet vann, ca. 4 minutter.
  3. Sil fra kokevannet.
  4. Lag saus ved å varme flytende margarin i en kasserolle, rør inn hvetemel og spe med melk, litt om gangen.
  5. Rør godt og kok opp mellom hver gang. ...
  6. Rør inn gulrotterningene og smak til med salt og muskat.

Server med sprøstekt bacon - God middag!

1 kommentar

  • Great post!

    RozaThearty

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Norsk nb