Tørrfisk med guacamole

Idag hadde vi utvannet tørrfisk til middag. Det ble en liten vri på den tradisjonelle måten som fru Sverdrup bruker å lage - den serveres med kokt mandelpotet, salat med cherrytomater og hvitløksolje.

Denne ble servert med potetmos og guacamole med plommetomat. Hvitløksoljen ble selvfølgelig med, nydelig til tørrfisk.

Lyst å prøve denne selv?
Lag potetmos slik du foretrekker, denne er kun tilsatt salt, pepper, smør og melk. 
Mos avokado, tilsett litt lime eller sitron, salt og pepper, og skjær små tomater i fire. 
Fisken trekkes i ca 7 minutter i lettsaltet vann. 
Finhakk hvitløk og bland med en god olivenolje (denne står seg godt i et par uker i lukket emballasje, og kan godt lages dagen før).

Pynt med litt persille, og du har en nydelig middag på 30 minutter!

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Norsk nb