Stockfish with risotto

New recipe - Diluted stockfish with risotto 😋

Make risotto according to the instructions on the package.
We added carrot and spring onion to the risotto while we pulled the stockfish, about 8 minutes before the rice is done.
The fish should soak for about 8 minutes in lightly salted water, shorter time if you have cut the fish into smaller pieces.
When the fish is done, add the parmesan to the risotto and mix well.
We have served it here with "Simply Seaweed" from Lofoten Seaweed - played the stockfish taste well! 🐟

Good dinner!

2 kommentarer

  • Hvordan gjør jeg om tørrfisk til boknafisk og / eller klippfisk.
    Da jeg er nordlenning med mor fra Dverberg og nu bor i Åmål Sverige så vil jeg
    prøve å sikre meg noen som har tørrfisk hele tiden.
    Jeg ble tipset å bruke dere.
    Har hjemme 5 tørrfisker på loftet fra i fjor som jeg vil teste på.
    Mvh.

    Bjørn Gunnar Johnsen

    Bjørn Gunnar Johnsen
  • Hvordan gjør jeg om tørrfisk til boknafisk og / eller klippfisk.
    Da jeg er nordlenning med mor fra Dverberg og nu bor i Åmål Sverige så vil jeg
    prøve å sikre meg noen som har tørrfisk hele tiden.
    Jeg ble tipset å bruke dere.
    Har hjemme 5 tørrfisker på loftet fra i fjor som jeg vil teste på.
    Mvh.

    Bjørn Gunnar Johnsen

    Bjørn Gunnar Johnsen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

English en